Apparaten en accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Lang rijzende pizza
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Curryworst en linzen
1u.
Mojito
10min
Crème anglaise
15min